• darkblurbg
  E commerce
  WEB SHOP!
  Da li ste ikada razmišljali o prodaji proizvoda online?
  Da li ste sanjali o tome kako ćete 60% prometa ostvariti putem online prodaje?
  Dakle, trebate WEBSHOP! Trebate kartično poslovanje?
  Ili ste se samo odlučili na prodaju pouzećem ili putem avansnog plaćanja?

  Dakle, opet ste na pravom mjestu.

E-COMMERCE

Ako se bavite trgovinom, a nemate webshop krajnje je vrijeme da se trgnete. Tvrtke koje drže do svog poslovanja, nikako ne bi smjele zapostaviti online prodaju. Naprotiv, online prodaju trebaju tretirati kao jedan od važnijih prodajnih kanala. Ne moramo naglašavati kako je webshop otvoren 24 sata dnevno i da su cijene, u većini slučajeva, niže nego u "klasičnim" trgovinama. Uostalom, svi smo se malo “ulijenili” i već dobrano navikli “na kupnju iz naslonjača”.

Za samu tvrtku, internet trgovina ima puno prednosti: smanjene troškova zapošljavanja, smanjenje troškova u službi za korisnike, te administraciji. Nadalje, smanjuju se troškovi komunikacije, naručivanja i knjigovodstva, a web narudžbe se mogu slati direktno u skladište, čime je olakšan posao glede velikih narudžbi klijenata.

Prednost internet kupovine je u tome što, praktički, na jednom mjestu možete kupovati gotovo sve.

Unaprijedite i proširite Vaše poslovanje prodajom proizvoda i usluga preko interneta! Nemojte dozvoliti da Vaša internet stranica ostane na nivou oglasne ploče, gdje će korisnici koji žele kupiti Vaš proizvod, dolazili kako bi isti morali naručiti putem telefone ili telefaxa .